Følg Kiwa Norge

Betydelig kontrakt med Agility

Nyhet   •   jan 28, 2016 08:38 CET

Inspecta har inngått en rammeavtale med Agility Subsea Fabrication. Med dette sikrer selskapet seg en viktig avtale med en av verdens ledende subsea fabrikatører.

Inspecta skal levere NDT-tjenestene som utføres ved verftene i Tønsberg og på Røra. Omfanget av avtalen gjelder for både ikke-destruktive testing og labtjenester.

- Det er utfordrende tider innen olje og gass, derfor er det svært gledelig å konstatere at Inspecta er konkurransedyktige i et marked som gjennomgår store endringer. Denne avtalen vil i tiden fremover være viktig for flere av våre lokasjoner. Avtalen er med på å sikre et betydelig volum ved flere av kontorene i Norge, sier Managing Director i Inspecta Norge, Lasse Øvreås.

Største på flere år
Selskapet skal videre bidra til å etablere NDT- og inspeksjonsrutiner, samt bistå Agility i forbindelse med NDT tekniske problemer.

- Dette er den største inspeksjonskontrakten vi har signert i Norge på flere år. Avtalen viser at vårt målrettede strategiske arbeid med å bli en betydelig aktør innenfor inspeksjon igjen har gitt uttelling, sier Øvreås.

Agility Subsea Fabrication har nærmere 300 ansatte og har sin kjernekompetanse innenfor fabrikasjon av brønnrammer og undervannsanleggssystemer, subsea prosesseringssystemer og SURF strukturer.

Inspecta er en ledende internasjonal leverandør av inspeksjoner, testing, teknisk rådgivning, labtjenester og sertifisering.